lördag 10 september 2011

Kangelbäret I Notre-Dajm

Hans mor hade släppt honom i toaletten som ung. Som liten blir han omhändertagen av rövhår som har kletat fast på honom. Kvinnan som släppte honom var feta Margret från 3'e våningen. Hon var lös i magen en dag, och efter nedsläppet så var det kangelbäret Torsten som överlevde.

Han forslas över hav. Han ligger och guppar på det öppna havet och känner sig ensam. Det var den fattiga änkan Berit som skulle koka vatten till potatisen som tillslut plockade upp honom. Hon tänkte att det var ett riktigt missbildat kangelbär. Hon vårdade det som om det vore hennes eget barn. Hon gick runt på marknaden med Torsten fastklistrad i håret på bajsbryggan.

En vacker dag gick Berit på poolparty. Där träffade hon Matti, som genast ville ha ett missbildat kangelbär i sitt skägg. Han gick ner på Berit och gnuggade ansiktet kring pelvis, på Berit. Hon sprutbajsade i hans ansikte av bajsorgasmen hon fick. Matti skakade av välbehag. Båda var nu i extas och Matti sprutade sagge som en häst i sitt eget ansikte.

Matti insåg att detta var något stort. Hans ansikte dryper nu av svett, bajs och sperma. Han kavlar upp ärmen och fistar Berit våldsamt i fittan och dajmet. Bajset stänker på väggarna och Berit som är 70 år dör av den våldsamma dubbel penetrationen, som Matti utför.

Matti lämnar den absurda sex/mordplatsen med kangelbäret Torsten dinglandes i skägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar